12. okt 2018 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 

 

Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Miljø- og klimahjørnet:

   

Fremtidens bæredygtige produktion af mælk

05.10.18: Arla Foods andelshavere er blandt verdens mest klima- og miljøeffektive fødevareproducenter og de vil gerne blive endnu bedre. Derfor har Arla Foods og Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi, oprettet et nyt professorat og femårigt forskningsprojekt, der skal undersøge, hvordan mælkeproduktionen kan udvikle sig i en mere bæredygtig retning.

Læs mere

 

Innovationskonkurrence får ansøgninger fra 45 lande

12.10.18: 2.500 studerende fra 45 lande har ansøgt om at deltage i innovationskonkurrencen FoodTech Challenge & InnovateFood.dk, der afholdes under FoodTech 13.-15. november i MCH Messecenter Herning.

Læs mere

Går sammen om at bekæmpe madspild

12.10.18: Miljø- og fødevareministeren og initiativtagerne til ”Danmark mod Madspild” går sammen om at bekæmpe madspild og initiativet vil fremadrettet blive en integreret del af den kommende Tænketank om forebyggelse af madspild og fødevaretab.

Læs mere

Syv nominerede løsninger til FoodTech Award 2018

12.10.18: De op mod 300 udstillere på FoodTech-messen konkurrerer traditionen tro om årets FoodTech Award. I år er syv innovative produkter blevet nomineret til at konkurrere om at modtage prisen - som gives til den mest innovative og perspektivrige nyhed.

Læs mere

Overalt på kloden undergår fødevarehandlen en revolution

10.10.18: Handlen med fødevarer ændrer sig… hurtigt. Hurtigere end nogensinde før! Intet hjørne af branchen undslipper den revolution, som er i gang. ”Ikke nok med at alle kendte handelsmodeller er ved at genopfinde sig selv; detailhandlen sprudler af innovation og nyskabelser, som er med til at udvikle den globale fødevarebranche”, understreger Nicolas Trentesaux, direktør for SIAL-netværket i nedenstående interview, som messearrangøren har udarbejdet.

Læs mere

FoodTech med verdenskongres og innovationskonkurrence

09.10.18: Nordeuropas største messe for fødevareteknologi, FoodTech, løber som bekendt af stablen den 13.-15. november i MCH Messecenter Herning. Blandt årets nyheder er vidensbyen Tech City og den internationale konference IFC World Congress

Læs mere

Aarhusianske iværksættere vinder Salling Food Award 2018

05.10.18: Det blev aarhusianske Fra Grums til Gourmet, der torsdag eftermiddag kunne lade sig hylde som vinder af Salling Food Award 2018. De vandt med deres gourmet-østershatte, som er dyrket på økologisk, genanvendt kaffegrums hentet ved lokale caféer på en ladcykel.

Læs mere

Fra tema Ingredienser
Fra tema Procesudstyr
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg